REFLEC. HUISNUMMERS - KLEINE HUISJES, een dorp in het Marnegebied in het noordwesten van Groningen.

Ga naar de inhoud

REFLEC. HUISNUMMERS

DORPSVERENIGING
Opvallende huisnummers maakt einde aan zoektocht voor hulpdiensten!
Oorzaken zijn dat huisnummers vanaf de weg niet goed zichtbaar zijn,  omdat de afstand tot de woning te groot is, achter een struik of boom  verscholen ligt, of aan de zijkant van de brievenbus of het huis. Voor  de hulpdiensten en betrokkene is het meer dan vervelend als ambulance,  politie, brandweer of de huisarts bij het verkeerde huis staat.  Mede dat in de dorpen en buitengebieden niet overal de straatverlichting (nog) aan is!

De  oplossing: reflecterende huisnummerbordjes bij de oprit, aan huis op zichtbare plaats zorgen ervoor  dat woningen dag en nacht goed vindbaar zijn.

Doet u ook mee in Kleine Huisjes en buitengebied?
Dat er een duidelijk zichtbare huisnummering komt die vanaf de straat goed zichtbaar is voor iedereen, om de veiligheid en leefbaarheid te  verbeteren.  

Bestellen:
 
U kunt via het emailadres: info@kleine-huisjes.nl  een reflecterend huisnummerbordje bestellen. Wilt u daarbij aangeven uw  naam, adres, telefoonnummer, emailadres, gewenste huisnummer en kleur. U  kunt tot 9 november uw bestelling doorgeven. Nadat wij de bestellingen  hebben ontvangen, geven wij dat door aan de leverancier. Wij informeren u  vervolgens vanaf welke datum de bordjes afgehaald kunnen worden.
  • Bij gezamelijke inkoop is de prijs lager!

Meer informatie kunt u vinden op de website van de leverancier: reflecterendehuisnummers
Info bordjes en prijzen: druk hier

Voorbeeld is te zien Witherenweg 44.
     

Terug naar de inhoud